Skip to main content

Wil jij ook mensen begeleiden in hun processen en zelf mooie ceremonies veilig neerzetten?

Denk jij al een tijd na om mensen te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling en groei, maar weet je niet hoe je moet starten? Of vraag jij jezelf af welke therapie geschikt is voor jou om mee te werken?
Leer veilig ceremonies of groepssessies te geven bij Inner-journey.

Een 5-daagse opleiding waarin je een schat aan kennis en ervaring op gaat doen die je kan gebruiken voor je eigen persoonlijke ontwikkeling en groei, voor traumaverwerking én om zelf ceremonies of groepssessies te geven.

Ons professionele Inner-journey team gaan jou voorzien van alle kennis, ervaring, begeleiding, oefening, methodieken en materialen.

Your vision will become clear only when you look into your heart.
Who looks inside awakens.
~ C.G. Jung ~

Tevens leer je ook alles over ‘hoe je veilig een ceremonie kan organiseren’
Wat komt er allemaal bij kijken… Van de intake, contra-indicatie, integeriteits code, dieetvoorschriften, tot integratie.

Maar ook lichaamswerk, wat te doen bij: geboorte, bevriezen, vluchten en vechten, dissociatie, agressie, angst, paniek of flauw vallen.

Je krijgt de recepten van diverse Cacao, Sacred 3Th EYE Cacao en Kundalini Cacao, combinaties met Psilocybine, Cacao bliss, combinaties Sacred Rapé, Sananga, werking Moxa en Sound-Healing.

Je leert alles over de helende kruiden: Kratom, droomkruiden, diverse medicinale paddenstoelen, theeën maar ook de soorten Sacred Rapé (welke je wel en niet in combinatie met andere kruiden of planten gebruikt mag worden).

Werken als Procesbegeleider is ook een diepe confrontatie met jezelf.

Na het voltooien van deze opleiding beschik je over therapeutische vaardigheden om Sacred Cacao & Cacao bliss ceremonies zelf te geven.

Je ontvangt een certificaat

Inner-journey is een erkent instituut
Met dit certificaat ben je ook bevoegd om bij inner-journey Cacao ceremonies & Cacao bliss ceremonies mee te begeleiden.

Theorie en praktijk ervaring

Wat leer je?

• Je ervaart wat de kracht van Sacred Cacao & Cacao Bliss met jou doet
• Je leert wat het fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel kan betekenen
• Je leert analyseren van adempatronen vanuit een holistische visie
• Je leert hoe je veilig en verantwoord kan begeleiden
• Je maakt kennis met diverse soorten cacao en kruiden
• Je krijgt informatie over cacao, inclusief recepten
• Je leert diverse therapieën te ontvangen en te begeleiden
• Basisprincipes van somatisch ervaren (lichaamsgeoriënteerde trauma-afgifte) inclusief voltooiing van onderbroken Fight / Flight- of ‘Freezing’-reactie
• Basisprincipes van Trauma Release Breath (TRB®) & (BRTT®) Body Remembers Trauma Therapie
• Therapeutisch gebruik van geluid, muziek, dans en bewuste beweging
• Begeleide meditatietechnieken ter ondersteuning van de integratie
• Soul loss en Regressie
• Workshop Stembevrijding
• Toepassen Stembevrijding in de praktijk
• Cliënt / behandelaar ethische code
• Sessie contra-indicatie

Transformeer van angst naar vrijheid

Tijdens deze 5-daagse leer je de kracht van kwetsbaarheid, vreugde, opluchting en vrijheid die je kunt krijgen door je eigen kwetsbaarheid onder ogen te zien en voelen.

Sta ons toe jou te ondersteunen, vast te houden en een veilige ruimte van authenticiteit te creëren, waar we kunnen huilen, lachen, schreeuwen. Waar we onze woede, pijn, angst, schaamte en onze schoonheid in absolute veiligheid durven en mogen zien of loslaten, zodat jij het ook weer kan doorgeven aan anderen.

Ervaar hoe echte emotionele steun en hoe je volledig gezien en gehoord voelt, aanvoelt. Het was niet de bedoeling dat je trauma helemaal alleen hoeft te verwerken! Goed getrainde begeleiders gaan samen met jou door je diepste dalen en helpen je weer aan de kant te komen.

Nadat je geslaagd bent voor de opleiding ben je (als je dan wilt) aangesloten bij de Inner-journey organisatie, krijgt een certificaat en hebt toestemming om het logo op je website en social media uitingen te mogen voeren. Je valt dan uiteraard ook onder de integriteitscode die we voeren en hebt je daaraan te houden. Gebaseerd op mijn ervaring binnen Inner-journey en Betty Martin’s Wheel of Consent.

Er is geen financiële verplichting als je het Inner-journey logo voert, je geeft er alleen mee aan dat je opgeleid bent en de integriteit en afstemming hanteert die wij hoog in het vaandel hebben.

Datums: dinsdag 13 augustus t/m zaterdag 17 augustus

De opleiding is inclusief training, studiemateriaal, overnachtingen, eten & drinken en natuurlijk een certificaat.
Prijs opvragen via [email protected]

De betaling kan in termijnen:
Keuze uit: direct betalen of in termijnen van 6 of 9 maanden

De locatie is gelegen op een prachtig en luxe landgoed in Limburg.
Je zult verblijven in comfortabele slaapkamers, elk met een eigen badkamer en verder genoeg ruimtes om je even terug te trekken.

Er is enorm veel belangstelling voor deze opleiding, en een beperkt aantal plaatsen.

Inner-journey is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO), in het Register Instellingen. Hier staan onderwijsinstellingen ingeschreven, die voldoen aan de kwaliteitscode voor Opleidinginstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Dat tevens inhoudt dat we onze coaching, trainingen en opleidingen BTW-vrij mogen aanbieden.

Niveau van de opleiding.
De workshops en opleidingen die Inner-Journey biedt, richten zich niet alleen op de intellectuele capaciteiten van de deelnemer, maar zeker ook op het intuïtieve- en holistische deel. Om die reden worden er geen vooropleiding- of toelatingseisen gesteld. Deelnemers dienen wel open te staan voor anderen en hun levensbeschouwing. Daarnaast moeten zij bereid zijn holistisch naar een mens te kijken. Het niveau van de workshops en opleiding is MBO / HBO +

De opleiding is deels of volledig geaccrediteerd door de NBVH (Nederlandse beroepsvereniging voor hypnotherapeuten) – PsBK (Bijscholing Psychosociale Basiskennis) – ADAP (Accreditatie Deskundigheid bevorderende Activiteiten Paramedici)

LET OP: WIJ HEBBEN MAAR EEN BEPERKT AANTAL PLAATSEN. DUS WIL JIJ ERBIJ ZIJN IS JE INSCHRIJVING ALLEEN GELDIG NA AANBETALING