Skip to main content

6 daagse opleiding
PLANTMEDICIJNEN-, PSILOCYBINE-, PROCES- & TRAUMA RELEASE BEGELEIDER

Wil jij ook mensen begeleiden in hun processen en zelf mooie ceremonies veilig neerzetten?

Denk jij al een tijd na om mensen te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling en groei, maar weet je niet hoe je moet starten? Of vraag jij jezelf af: Welk plantmedicijn of therapie geschikt is voor jou om mee te werken?

Leer veilig ceremonies of groepssessies te begeleiden bij Inner-journey

Een 6-daagse opleiding waarin je een schat aan kennis en ervaring op gaat doen die je kan gebruiken voor je eigen persoonlijke ontwikkeling en groei, voor traumaverwerking én om zelf ceremonies of groepssessies te begeleiden.

Ons professionele Inner-journey team gaan jou voorzien van alle kennis, ervaring, begeleiding, oefening, methodieken en materialen. Je leert alles over hoe je veilig een ceremonie (Plantmedicijnen, Magic Truffels, Sacred Rapé , San Pedro, Sananga, Moxa, Sacred Cacao, Cacao Bliss) kan geven.

In deze week worden er 3 Plant medicijnen ceremonies gegeven. Je gaat ook een Psilocybine reis ervaren, Sacred Cacao Bliss, meerdere Breathwork therapieën, meditatie technieken, yoga, stembevrijding, tijdlijn lopen en lichaamswerk.

Trauma Release met Plant medicijnen, Magic Truffels of Sacred Cacao, Cacao Bliss, San Pedro, Rapé, Sananga, gaat verder dan de gemiddelde therapie, gaat dieper dan meditatie.

~ THE WORLD IS CHANGING. ARE YOU ? ~

Tevens leer je alles over ‘hoe je veilig een ceremonie kan organiseren’ Wat komt er allemaal bij kijken… Van de intake, contra-indicatie, integeriteits code, dieetvoorschriften, tot integratie.

Je leert alles over de helende kruiden: Kratom, droomkruiden, diverse medicinale paddenstoelen, theeën maar ook de soorten Sacred Rapé (welke je wel en niet in combinatie met andere kruiden of planten gebruikt mag worden).

Je krijgt de recepten van diverse PLANTMEDICIJNEN, combinaties met Psilocybine, Sacred 3Th EYE Cacao en Kundalini Cacao, Cacao Bliss, combinaties Sacred Rapé, San-Pedro, Sananga, werking Moxa en Sound-Healing.

Daarnaast krijg je diverse tools, aangereikt inclusief een map met lesstof.

De opleiding vraagt best wat van je qua tijd, geld en inzet.

Wij geven dan ook geen standaardtraining. Wij leiden supergemotiveerde mensen op die we álle aspecten van het lichaamswerk, kruiden en planten heling waarmee Inner-journey werkt bijbreng.

Je krijgt daarbij ook alle werkvormen, muziek en materialen ter beschikking die wij de afgelopen jaren verzameld en beproefd hebben, zodat je er zelf volledig mee aan de slag kunt.

Werken als Procesbegeleider is ook een diepe confrontatie met jezelf.

Na het voltooien van deze opleiding beschik je over therapeutische vaardigheden om Plantmedicijnen / Psychedelica Magic Truffel / Sacred Cacao / Breathwork ceremonies mee te begeleiden.

Je ontvangt een certificaat van deelname

Inner-journey is een erkent instituut

Met dit certificaat ben je ook bevoegd om bij inner-journey Plantmedicijnen, Magic Truffels, Cacao ceremonies mee te begeleiden.

THEORIE EN PRAKTIJK ERVARING

Wat leer je?

• Je ervaart wat de kracht van Breathwork, Plantmedicijnen, Magic Truffels en Sacred Cacao met jou doet
• Je leert wat het fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel kan betekenen
• Je leert analyseren van adempatronen vanuit een holistische visie
• Je leert hoe je veilig en verantwoord kan begeleiden
• Je maakt kennis met diverse helende planten, kruiden, ademtechnieken
• Je krijgt informatie over helende planten en kruiden, inclusief recepten
• Je leert diverse therapieën te ontvangen en te begeleiden
• Basisprincipes van somatisch ervaren (lichaamsgeoriënteerde trauma-afgifte) inclusief voltooiing van onderbroken Fight / Flight- of ‘Freezing’-reactie
• Basis principes (BRTT) Body Remembers Trauma Therapie
• Therapeutisch gebruik van geluid, muziek, dans en bewuste beweging
• Begeleide meditatietechnieken ter ondersteuning van de integratie
• Cliënt / behandelaar ethische code
• Sessie contra-indicatie

Transformeer van angst naar vrijheid

Tijdens deze 6-daagse leer je de kracht van kwetsbaarheid, vreugde, opluchting en vrijheid die je kunt krijgen door je eigen kwetsbaarheid onder ogen te zien en voelen.

Sta ons toe jou te ondersteunen, vast te houden en een veilige ruimte van authenticiteit te creëren, waar we kunnen huilen, lachen, schreeuwen. Waar we onze woede, pijn, angst, schaamte en onze schoonheid in absolute veiligheid durven en mogen zien of loslaten, zodat jij het ook weer kan doorgeven aan anderen.

Ervaar hoe echte emotionele steun en hoe je volledig gezien en gehoord voelt, aanvoelt. Het was niet de bedoeling dat je trauma helemaal alleen hoeft te verwerken! Goed getrainde begeleiders gaan samen met jou door je diepste dalen en helpen je weer aan de kant te komen.

Locatie Limburg

De locatie is gelegen op een prachtig en luxe landgoed in Limburg. Je zult verblijven in comfortabele slaapkamers, elk met een eigen badkamer en verder genoeg ruimtes om je even terug te trekken.

Startdatum: dinsdag 20 augustus 12.00 uur t/m zondag 25 augustus 12.00 uur

De opleiding is inclusief training, studiemateriaal, overnachtingen, eten & drinken en natuurlijk een certificaat
Prijs opvragen via [email protected]

De betaling kan in termijnen:
Keuze uit: direct betalen of in termijnen van 6 of 9 maanden

Er is enorm veel belangstelling voor deze opleiding, en een beperkt aantal plaatsen.
Reserveer daarom tijdig waardoor jou plek gereserveerd is.

Module 2: stage

Module 3: terugkom weekend

Module 2 en 3 niet verplicht om af te nemen.

Onder voorbehoud
Alle informatie in deze brochure is onder voorbehoud en onderhevig aan eventuele wijzigingen.

Inner-journey is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO), in het Register Instellingen. Hier staan onderwijsinstellingen ingeschreven, die voldoen aan de kwaliteitscode voor Opleidinginstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Dat tevens inhoudt dat we onze coaching, trainingen en opleidingen BTW-vrij mogen aanbieden.

Niveau van de opleiding.
De workshops en opleidingen die Inner-Journey biedt, richten zich niet alleen op de intellectuele capaciteiten van de deelnemer, maar zeker ook op het intuïtieve- en holistische deel. Om die reden worden er geen vooropleiding- of toelatingseisen gesteld. Deelnemers dienen wel open te staan voor anderen en hun levensbeschouwing. Daarnaast moeten zij bereid zijn holistisch naar een mens te kijken. Het niveau van de workshops en opleiding is MBO / HBO +

De opleiding is deels of volledig geaccrediteerd door de NBVH (Nederlandse beroepsvereniging voor hypnotherapeuten) – PsBK (Bijscholing Psychosociale Basiskennis) – ADAP (Accreditatie Deskundigheid bevorderende Activiteiten Paramedici)

LET OP: WIJ HEBBEN MAAR EEN BEPERKT AANTAL PLAATSEN. DUS WIL JIJ ERBIJ ZIJN IS JE INSCHRIJVING ALLEEN GELDIG NA AANBETALING