Skip to main content

Spreid je vleugels en durf te vliegen. Ademwerk bevrijd je.

Ademwerk is de beste vorm van niet-sprekende therapie die ik ken.

Hoe kan ademwerk jou ondersteunen?

Wanneer we beginnen te beseffen hoe we ademen, kunnen we heel goed merken dat we spanning en trauma in het lichaam vasthouden, waardoor onze ademhaling wordt beperkt en ons onbewust spanning krijgt.

Als dit jaren aanhoudt, of zelfs een heel leven, wat voor zo velen van ons vaak voorkomt, dan kunnen we ongemak en ongemak in het lichaam ervaren in vele vormen, zoals angst, spijsverteringsproblemen, slapeloosheid, onverklaarbare pijn in je lichaam, migraine , hoge bloeddruk, overgewicht, om er maar een paar te noemen.

Als we ons bewust kunnen worden van hoe we ademen en op een bewuste manier beginnen te ademen, kunnen we ons openstellen en al deze beperkingen loslaten om onszelf een gezonder, gelukkiger en levendiger leven te geven.

Is het je ooit opgevallen hoe je ademt? Hoe zit het nu, let op, hou jij je adem in? Kort en oppervlakkig ademhalen?

Of misschien diepere, vollere ademhalingen? Pauzeer nu even met mij en laten we een snelle ademcontrole doen; plaats een hand op je hart, een andere op je onderbuik, sluit je ogen en adem gewoon. In en uit, niets anders ademen.

Wat valt je op? Is het gemakkelijk om diep in te ademen? Bewoog de hand op uw borst meer dan op uw buik? Of andersom? Misschien bewogen ze ongeveer hetzelfde.

Hoe zit het met de stroom van je ademhaling, was er een beklemming, een pauze tussen inademing en uitademing?

Wist je dat de meesten mensen onder ons maar 20-40% van ons hele ademhalingssysteem gebruiken, niet eens de helft!

Dus stel je voor hoe we ons leven zouden kunnen leiden als we zouden leren hoe we dat kunnen openen om ons volledige ademhalingssysteem te gebruiken! We kunnen echt beginnen te gedijen op elk gebied van ons leven.

We houden zoveel van onze emoties in ons lichaam vast die we beheersen door middel van onze ademhaling.

Door bewuste ademhalings-technieken zal het je helpen bij het ontgrendelen, loslaten en integreren van al deze emoties die je met je meedraagt.

Ons volledige ademhalingssysteem openen om ons in staat te stellen een voller leven te leiden.

Trauma Release Breathwork is een zelfherstellende ademhalingstechniek die ons helpt onze ademhaling terug te brengen naar zijn meest natuurlijke patroon.

Fysiek

Door deze techniek te beoefenen, wordt je hele ademhalingssysteem geopend.

Door diep in het middenrif te ademen, wordt de spanning in het lichaam losgelaten, wordt de zuurstofcirculatie naar de cellen rondom je lichaam verbeterd, wordt je lymfestelsel gestimuleerd door gifstoffen en afvalstoffen uit je lichaam te verwijderen, waardoor je je gezonder en energieker voelt.

Door diep te ademen en je middenrif te gebruiken, wordt ook je para-sympathische (rust & vertering) systeem geactiveerd, waardoor je hele lichaam in een staat van kalmte blijft.

Mentaal / emotioneel

Realiseer je je hoeveel je vasthoudt in termen van onuitgesproken emoties? Elke onuitgesproken pijn, woede, schuld of zelfs vreugde zal in het lichaam blijven totdat je het laat loslaten.

Het kan zijn dat je je niet veilig genoeg hebt gevoeld om bepaalde ervaringen te voelen en los te laten, of misschien zijn ze gewoon te pijnlijk om opnieuw te bezoeken en te genezen.

Trauma Release Breathwork van Inner-journey.nl stelt je in staat om toegang te krijgen tot alles waar je je aan vasthoudt en het los te laten zonder te spreken, alleen te ademen en te voelen.

Je zou toegang kunnen krijgen tot trauma uit het verleden dat je zo diep hebt begraven dat je bent vergeten dat het er zelfs is. Maar je draagt het nog steeds bij je in je onderbewustzijn.

Ademwerk is de beste vorm van niet-sprekende therapie die ik ken.

Spiritueel / vibrerend

Wanneer we op een bewuste manier diep ademen, zal het ons helpen om onze interne vibratie te verhogen en zware emoties of energieën te verplaatsen om ons lichter, helderder en meer als ons ware zelf te voelen.

Trauma Release Breathwork zal je helpen bij het opruimen van de zware energie die je met je meedraagt en je in staat stellen om geest, lichaam en ziel opnieuw te verbinden om vervolgens toegang te krijgen tot alles wat er is waartoe je toegang hebt. Misschien je innerlijke leiding / intuïtie die we soms negeren of zelfs helemaal niet horen.

Geïntrigeerd? Je moet het ervaren om het echt te weten.

Liefs Sandra Lagerweij
www.inner-journey.nl

Elke week ben je welkom
Voor meer info en inschrijving
[email protected]