Skip to main content

De psoas vertelt jouw levensverhaal

Diep in ons centrum van ons lichaam ligt de psoas in onze heupen en verbindt ons boven- en onderlichaam.

De psoas reageert instinctief als we onrust, onveiligheid en stress ervaren. Niet voor niets wordt de psoas de zetel van onze ziel (en intuitie) genoemd.

Het is de plek waar we onze emoties opslaan.

De psoas is een zeer gevoelige spiegel en radar voor je diepste gevoelens, reacties en emoties.

De psoas vertelt je eigenlijk jouw echte (levens) verhaal. Daarmee vormt de psoas het hart van het gebied waar ANGST, VERDRIET, BOOSHEID, FRUSTRATIE, MAAR OOK PIJN EN TRAUMA worden verpakt en weggestopt.

De psoas is, net als het diafragma, een emotionele spier. Ze reageert heftig op emoties. Met name op de emotie angst. Dit komt omdat deze spier invloed heeft op je vecht-vlucht-bevries reactie.

Angst is een emotie die krachtig genoeg is om je lichaam te laten verstijven. Je verstijft letterlijk waardoor je je gevoelens niet hoeft te voelen.

BODY REMEMBERS TRAUMA THERAPY (BRTT®) & TRAUMA RELEASE BREATHWORK (TRB®) is een diepe therapeutische reis naar binnen om jezelf te helen…

Het is een innerlijke reis met een transformerend effect op zowel fysiek, mentaal en emotioneel niveau.

BRTT is ontworpen om door de vele lagen van lichaamspantsering heen te breken en zo mentale, emotionele en fysiologische spanning los te laten uit lichaam, geest en zenuwstelsel.

De psoas bevrijd je van migraine, schouder, nekpijn, rugpijn, bekken pijn, fibromyalgia, restless legs, onverklaarbare pijnen en vele andere klachten.

Ga weer genieten van het leven en durf de sprong te wagen…

Hulp nodig of vragen

www.inner-journey.nl