Skip to main content

2-Daagse Masterclass Tincturen maken

Leer hoe je je eigen medicinale, geneeskrachtige en ceremoniële tincturen kunt maken!

Wil jij ontdekken hoe je je eigen geneeskrachtige tincturen kunt maken, ceremoniële cacao kunt bereiden, medicinale paddenstoelen kunt kweken, medicinale wietolie kunt maken, smudges kunt maken en beschermende aura sprays kunt creëren? Dan is deze masterclass iets voor jou! Deze leerzame opleiding biedt een uitgebreide introductie in de wereld van kruiden en hun geneeskrachtige toepassingen.

Wat kan je van ons verwachten?

Tijdens deze 2-daagse masterclass leer je niet alleen hoe je medicinale tincturen maakt, maar ontdek je ook een breed scala aan toepassingen van geneeskrachtige kruiden.

De masterclass behandelt kruiden uit verschillende werelddelen, waaronder:

 • Amazonegebied
 • Peru
 • Bali
 • Japan
 • Europa

Daarnaast krijg je kennis over ayurvedische kruiden, medicinale paddenstoelen, medicinale wietolie en hoe je deze zelf kunt kweken thuis.

Terug naar de natuur

Voordat de synthetische medicijnindustrie bestond, was de natuur onze apotheek. Kruiden en planten hebben ons lichaam al honderden jaren gevoed en genezen. Door deze opleiding leer je hoe je kunt terugkeren naar deze natuurlijke bronnen van gezondheid en welzijn.

Sluit je aan bij onze masterclass

Verrijk je leven met de wijsheid van eeuwenoude kruidengeneeskunde. Ontdek de kracht van de natuur en leer hoe je zelf geneeskrachtige middelen kunt maken die je gezondheid en welzijn op alle niveaus verbeteren.

Onze cursusleider Sandra heeft meer dan 25 jaar ervaring met verschillende kruiden en planten. Daarnaast delen ook Demi, Boy en Phillip hun uitgebreide kennis graag met jou. Tijdens de cursus krijg je zowel praktische als theoretische kennis over het gebruik van kruiden als medicijn.

Wat leer je?

 • Het maken van tincturen: Stap-voor-stap instructies en praktische oefeningen.
  • Voorbeelden van kruiden of plantenextracten die je gaat leren verwerken zijn bobinsana, caapi, kanna, passiflora, blauwe lotus, saffraanextract, sensuele damiana, guanabana, ilex, muira puama en dreamherb.
 • Magische ceremoniële cacao maken met meer dan 20 kruiden: Ontdek de geheimen van het bereiden van ceremoniële cacao voor spirituele en genezende rituelen.
 • Medicinale wietolie: Leer de voordelen kennen en ontdek hoe je zelf medicinale wietolie kunt maken.
 • Medicinale paddenstoelen kweken en tincturen maken: Ontvang gedetailleerde instructies over het kweken van medicinale paddenstoelen en het maken van tincturen.
 • Microdosering van truffels en paddenstoelen: Leer over de subtiele maar krachtige effecten van microdosering en hoe dit kan bijdragen aan je welzijn.
 • Kratom combinatie tincturen: Leer hoe je kratom kunt combineren met andere kruiden voor specifieke effecten.
 • Smudges maken en bescherming aura sprays voor elke chakra: Ontdek hoe je smudges kunt maken voor reiniging en aura sprays voor chakra-balancering.

Masterclass details

 • Datum:
  Donderdag 25 en vrijdag 26 juli — vol–
  Vrijdag 29 en zaterdag 30 november
   
 • Duur: 2 dagen
 • Investering: early bird € 995
 • Inclusief: een e-book met uitgebreide informatie over kruiden en recepten voor tincturen.

Waarom deze cursus?

Deze cursus is ideaal voor iedereen die geïnteresseerd is in natuurlijke gezondheidszorg. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt met kruiden, deze opleiding biedt waardevolle inzichten en praktische vaardigheden. Na afloop ben je in staat om zelf geneeskrachtige tincturen te maken en te gebruiken om je gezondheid te verbeteren.

 

Schrijf je snel in!

Schrijf je snel in, want er zijn beperkte plekken beschikbaar!

Als extra cadeau krijg je een e-book over geurfrequenties, geluidsfrequenties en steen frequenties om je tincturen te versterken. Wij geloven dat medicinale tincturen hierdoor nog krachtiger worden.

Wil je meer weten over deze unieke kans om te leren van ervaren experts? Bezoek onze website en schrijf je vandaag nog in voor de masterclass kruidengeneeskunde van Plants of Nature. Ontdek de kracht van de natuur en leer hoe je zelf geneeskrachtige middelen kunt maken.

Ontdek de wereld van geneeskrachtige kruiden en paddenstoelen!

Mis deze kans niet om diepgaande kennis en praktische vaardigheden op te doen in de wereld van kruiden en hun geneeskrachtige toepassingen. Leer hoe je met natuurlijke middelen je gezondheid kunt verbeteren en verrijk je leven met de kracht van de natuur.