Skip to main content

Trauma blokkeert de weg naar genezing

Heb jij moeite met relaties, moeite om een baan te vinden, ben je vaak ziek , altijd moe, regelmatig verdrietig, depressief kwaad of machteloos ? LEES DIT STUK!! HET KAN JE BEVRIJDEN.

Onze wereld is een wereld met veel pijn en lijden op alle niveaus, fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Vrijwel iedereen heeft trauma’s opgelopen in zijn kindertijd, pubertijd of op volwassen leeftijd.

Vaak zijn die trauma’s diep weggestopt in het onderbewustzijn van waaruit zij hun destructieve werk doen.

Want ook al ben je je als volwassene je niet meer bewust van die trauma’s ze beïnvloeden wel je gedrag, je gedachten, je levenshouding en je relatie tot het SpiritueleZelf of het Hoger Zelf. .

Ik heb ervaren dat trauma’s de weg naar bevrijding enorm blokkeren.

Energetisch moet je dat zo voorstellen: de pijn van de trauma’s en alles wat daar mee te maken heeft ligt als een soort van donkere sluier in en rondom je energieveld.

Het menselijk bewustzijn bestaat voor ongeveer 10 % uit het dagelijks bewustzijn waarmee we in de wereld kunnen functioneren.

Maar liefst 90% bestaat uit het onderbewustzijn.

Hierin bevinden zich alle bewustzijnsinhouden die we verdrongen hebben, omdat ze te pijnlijk waren om steeds mee geconfronteerd te worden.

Hierin bevinden zich ook de herinneringen van vorige levens.

Maar ook al zijn we ons niet bewust van de emoties en ladingen die in het onderbewustzijn verborgen zitten, deze beinvloeden en programmeren wel ons hele wezen en ons dagelijks bewustzijn.

Daarnaast kost het verdringen van dergelijke bewustzijnsinhouden enorm veel energie.

Veel mensen die bij mij komen klagen over ernstige vermoeidheidsverschijnselen waar geen dokter of natuurarts iets aan schijnt te kunnen doen.

Deze vermoeidheid komt voort uit het onderbewustzijn, uit het onderdrukken van ladingen en emoties.

Ik ben gespecialiseerd in trauma-genezing en ik krijg regelmatig mensen in mijn praktijk met trauma’s de zij zich totaal niet herinneren.

Ze weten wel dat er iets mis is en dat er veel dingen fout gaan in hun leven, zoals moeite met relaties, moeite om een baan te vinden, vaak ziek zijn, altijd moe zijn, zich regelmatig verdrietig, depressief , kwaad of machteloos voelen etc.

Als ik ze dan gaan behandelen stuit ik soms op vroegkinderlijk trauma of trauma’s, zoals bijvoorbeeld seksueel misbruik, pesten, geboorte trauma, mishandeling op zeer jonge leeftijd.

Liefs Sandra Lagerweij
www.inner-journey.nl

Elke week ben je welkom
Voor meer info:[email protected]

Deelnemen: klik hier