Skip to main content

Ik ben Boy – zoon (van Sandra – oprichtster van inner-journey.nl)
Een bijzondere missie in Trauma-Heling en Zelfontdekking

Mijn hart is vervuld van een diepe passie voor het helen van trauma en het bevorderen van transformatie. Met een verlangen om (jonge) mensen te begeleiden bij het bevrijden van mentale en emotionele trauma’s, zoek ik voortdurend naar manieren om licht te brengen in de duistere hoeken van de ziel.

In een wereld waarin steeds meer mensen vastlopen, zich verwijderd voelen van hun ware zelf en de bron van hun wezen, strek ik mijn hand uit naar hen die verlangen naar innerlijke bevrijding. Stress, trauma, depressie en andere obstakels lijken vaak onoverkomelijk, maar ik geloof in de kracht van zelfontdekking en genezing.

De moderne wereld legt druk op ons en verleidt ons om verder af te dwalen van onze innerlijke kern en de natuurlijke ritmes van het leven. Nochtans zijn wijzelf, als mensen, een levendig onderdeel van de natuurlijke wereld. In deze tijd van verwarring en onthechting, kunnen plantmiddelen dienen als gidsen om ons weer te verbinden met onze innerlijke essentie en ons onbenut potentieel te onthullen.

Mijn benadering voor dit mooie werk wordt gekenmerkt door passie, intuïtie, openhartigheid en betrokkenheid. Een no-nonsense houding leidt mijn weg, terwijl ik scherp en vastberaden observeer. Ik sta klaar om jou te begeleiden om stap voor stap volledige verantwoordelijkheid te nemen voor de opgeslagen negatieve energie in je mentale, emotionele en fysieke lichaam.

Het fundament van mijn werk rust op de overtuiging dat heling begint met bewustwording. We kunnen niet genezen wat we (nog) niet erkennen. Soms moeten angst, pijn en stress in ons leven een kritiek punt bereiken voordat we uitgedaagd worden om onze comfortzone te verlaten. Dit leidt tot de zoektocht naar methoden om diepgaand bewustzijn te ontwikkelen rondom mentale, emotionele en fysieke blokkades.

Heling ontstaat wanneer we de moed hebben om de onderdrukte energie rondom pijnlijke ervaringen opnieuw te voelen en bewust te doorgronden. Als gevolg van mijn eigen persoonlijke reis, waarin ik mijn vroegkinderlijke trauma’s onder ogen zag, begrijp ik dat het omarmen van onderdrukte emoties de weg is naar ware bevrijding.

Ik heb de kracht van methoden zoals BRTT en Trauma Release Breathwork ervaren. Deze technieken hielpen me om alle aspecten van mezelf te omarmen, te confronteren en te verwerken. Door dit proces kon ik niet alleen genezen, maar ook een diepere verbinding leggen met mijn innerlijk kind en het grotere geheel.

Mijn doel is vooral om jonge mensen te inspireren om hun angsten recht in de ogen te kijken. Angsten die diep in ons onderbewustzijn, op cellulair niveau en DNA, zijn geworteld door generaties heen. Het besef dat pijn vaak nieuwe pijn creëert, zowel bij onszelf als bij anderen, heeft me geleid naar de kern van mijn werk: het bevorderen van mentale en emotionele volwassenheid, het nemen van volledige verantwoordelijkheid voor onze ervaringen en het loslaten van de rollen van slachtoffer en dader.

Dit pad van bewustzijn en transformatie kan confronterend zijn, maar waarheid leidt tot groei. Net zoals een beeldhouwer een ruwe steen omvormt tot een prachtige creatie, onthullen we onze ware essentie door bewustzijn en heling. Mijn aanpak combineert ontwikkelingspsychologie en spiritueel inzicht, en moedigt aan tot het omarmen van zowel schaduw als licht. Ik geloof dat dit het pad is naar een diepere verbinding met onszelf, anderen en het universum.