Skip to main content

TRB® – Trauma Release Breathwork
Diepgaande Heling door Ademwerk

Trauma Release Breathwork® (TRB®) is een diepgaande methode van ademwerk die de poort opent naar het onderbewuste, waar onverwerkte trauma’s, onderdrukte emoties en gebeurtenissen worden losgelaten tijdens een krachtige ademhalingssessie. Deze 7 ademtechnieken zijn een transformerende reis naar binnen, waarbij je een verbinding maakt met de kern van je overtuigingen en ervaringen die je in je leven hebt verzameld.

Tijdens een TRB®-sessie word je geleid door een proces van 7 adementechnieken dat een combinatie en wisselwerking creëert tussen gedachten, gevoelens, emoties en belevingen. Dit ademwerk kan soms als een soort trance worden ervaren, waarbij je jezelf diep in je eigen innerlijke wereld begeeft.

De kracht van TRB® ligt in het vermogen om toegang te krijgen tot diepliggende herinneringen en emoties diep in het onderbewuste, inclusief gebeurtenissen uit vroegkinderlijke stadia waar je mogelijk geen bewuste herinnering aan hebt.

Deze ervaringen kunnen ook afkomstig zijn uit vorige levens of doorgegeven zijn via generaties. Het lichaam herinnert zich deze gebeurtenissen en emoties echter wel en houdt ze vast in het weefsel. De TRB®-methode omvat een begeleide ademhalingssessie onder goede begeleiding en meditatieve hertz muziek van DJ DeMilo.

Tijdens het ademen open je de deur naar je onderbewuste, waar je de kans krijgt om opgeslagen emoties en trauma’s te releasen of te resetten. De ademhaling helpt je om diep in jezelf te reizen en te communiceren met je lichaam en onderbewustzijn op een nieuwe en bevrijdende manier. De sessie brengt je in een diepe meditatieve staat waarin je meer in contact komt met jezelf en je lichaam. Dit stimuleert een helend proces, waarbij alles wat naar boven komt veilig kan worden losgelaten op een manier die bij jou past.

Na de sessie kun je verwachten dat je meer verankerd bent in je lichaam, je angst en depressie verminderd kunnen zijn, en je over het algemeen een gevoel van ontspanning en rust ervaart.

De kracht van ademen als hulpmiddel is ongeëvenaard. Het brengt je naar de kern van diepliggende spanningen, trauma’s, blokkades, patronen en gedachten.

TRB® biedt een veilige en directe manier om de vele lagen van jezelf te verkennen, waarbij lichaam, geest, emoties en spiritualiteit samenkomen in een helend proces dat je innerlijke vrijheid en veerkracht bevordert.