Skip to main content

Een diepgaande duik in de wereld van helende technieken

Deze dagen zijn ontworpen voor degenen die al een basis hebben in BRTT® en TRB®, en die hun kennis en praktijk naar een nieuw niveau willen tillen. We zullen ons richten op de nuances, de subtiliteiten en de diepere lagen van deze helende technieken, om een vollediger begrip te krijgen van hoe ze werken en hoe ze onze fysieke en emotionele genezing ondersteunen.

Tijdens deze verdiepingsdagen zullen we:

De Theorie Ontdekken: We zullen dieper ingaan op de theoretische basis van BRTT® en TRB®. Dit omvat het begrijpen van de interactie tussen trauma, het zenuwstelsel en het lichaam. We zullen ook onderzoeken hoe deze technieken een brug slaan tussen de geest en het lichaam, om volledige genezing mogelijk te maken.

Praktische Toepassingen: We zullen praktische casestudies verkennen, waarbij we de toepassing van BRTT® en TRB® bij verschillende soorten trauma en emotionele blokkades analyseren. Dit helpt ons om inzicht te krijgen in hoe deze technieken kunnen worden aangepast aan individuele behoeften.

Diepgaande Ademhalingstechnieken: We duiken dieper in ademwerk en ademhalingsoefeningen binnen TRB. We onderzoeken hoe specifieke ademhalingstechnieken kunnen worden ingezet om de energie te verschuiven, spanningen los te laten en emotionele blokkades te doorbreken.

Lichaamsgerichte Oefeningen: We zullen ons richten op lichaamsgerichte oefeningen binnen BRTT, die ons helpen om vastzittende emoties en spanningen in het lichaam te bevrijden. Deze praktijken omvatten beweging, aanraking en bewuste lichaamsverkenning.

Integratie en Follow-up: We zullen bespreken hoe deelnemers deze verdieping kunnen integreren in hun persoonlijke en professionele praktijk. Dit omvat ook het bespreken van follow-up en ondersteuning voor zowel cliënten als beoefenaars.

Deze verdiepingsdagen zijn bedoeld om je te inspireren, uit te dagen en je relatie met BRTT® en TRB® te verdiepen. Ze bieden een platform om vragen te stellen, ervaringen te delen en jezelf te verrijken met nieuwe inzichten. Samen gaan we op ontdekkingstocht in de wereld van helende technieken, waarbij we streven naar een nog diepere heling en begrip.

2 verdiepingsdagen / terugkomdagen alleen voor deelnemers 3 daagse opleiding Trauma Release & Breathwork

Datums 2024 – locatie Hilversum

donderdag 20 juni + vrijdag 21 juni
donderdag 18 juli + vrijdag 19 juli

aanvang: 10.00 uur – einde volgende dag 17.00 uur

De bijdrage voor deze 2 dagen zijn € 995.- inclusief overnachting, eten, drinken, dag & avond programma
Cacao-Bliss ceremonie en overnachting in de ceremonieruimte.

Reserveren juni of juli kan hier  (aanbetaling €295,-)

————-

Vanaf Augustus verandert de opzet van de terugkomdagen.
Het avondprogramma (cacaobliss) komt te vervallen.

donderdag 29 augustus + vrijdag 30 augustus
donderdag 26 september + vrijdag 27 september

Lestijden: 10.00 tot 17.00 uur

De bijdrage voor deze 2 dagen zijn € 795.-

Reserveren vanaf augustus kan hier (aanbetaling €295,-)

*Programma onder voorbehoud
*Inclusief diploma Erkende BRTT® & TRB® Facilitator
*Inclusief vermelding als erkend facilitator op onze website