Skip to main content

Een diepgaande duik in de wereld van helende technieken

Deze dagen zijn ontworpen voor degenen die al een basis hebben in BRTT® en TRB®, en die hun kennis en praktijk naar een nieuw niveau willen tillen. We zullen ons richten op de nuances, de subtiliteiten en de diepere lagen van deze helende technieken, om een vollediger begrip te krijgen van hoe ze werken en hoe ze onze fysieke en emotionele genezing ondersteunen.

Tijdens deze verdiepingsdagen zullen we:

De Theorie Ontdekken: We zullen dieper ingaan op de theoretische basis van BRTT® en TRB®. Dit omvat het begrijpen van de interactie tussen trauma, het zenuwstelsel en het lichaam. We zullen ook onderzoeken hoe deze technieken een brug slaan tussen de geest en het lichaam, om volledige genezing mogelijk te maken.

Praktische Toepassingen: We zullen praktische casestudies verkennen, waarbij we de toepassing van BRTT® en TRB® bij verschillende soorten trauma en emotionele blokkades analyseren. Dit helpt ons om inzicht te krijgen in hoe deze technieken kunnen worden aangepast aan individuele behoeften.

Diepgaande Ademhalingstechnieken: We duiken dieper in ademwerk en ademhalingsoefeningen binnen TRB. We onderzoeken hoe specifieke ademhalingstechnieken kunnen worden ingezet om de energie te verschuiven, spanningen los te laten en emotionele blokkades te doorbreken.

Lichaamsgerichte Oefeningen: We zullen ons richten op lichaamsgerichte oefeningen binnen BRTT, die ons helpen om vastzittende emoties en spanningen in het lichaam te bevrijden. Deze praktijken omvatten beweging, aanraking en bewuste lichaamsverkenning.

Integratie en Follow-up: We zullen bespreken hoe deelnemers deze verdieping kunnen integreren in hun persoonlijke en professionele praktijk. Dit omvat ook het bespreken van follow-up en ondersteuning voor zowel cliënten als beoefenaars.

Deze verdiepingsdagen zijn bedoeld om je te inspireren, uit te dagen en je relatie met BRTT® en TRB® te verdiepen. Ze bieden een platform om vragen te stellen, ervaringen te delen en jezelf te verrijken met nieuwe inzichten. Samen gaan we op ontdekkingstocht in de wereld van helende technieken, waarbij we streven naar een nog diepere heling en begrip.

Gedurende deze twee dagen van verdieping zullen we ook de fascinerende wereld van Regressie Breath-Bodywork Therapy verkennen. Deze aanvullende therapie vormt een waardevolle toevoeging aan ons begrip van helende technieken en biedt een diepgaand inzicht in het ontdekken en helen van diepliggende emotionele en traumatische blokkades.

Regressie Breath-Bodywork Therapy, ook wel bekend als RBBT®, is een krachtige methode die zich richt op het verkennen van vroegere ervaringen, herinneringen en emoties die vaak onbewust zijn opgeslagen in ons onderbewuste.

Tijdens deze verdiepingsdagen zullen we de volgende aspecten van RBBT® behandelen:

De Terugkeer naar het Verleden: We zullen onderzoeken hoe regressie-technieken kunnen worden ingezet om toegang te krijgen tot vroegere ervaringen die invloed hebben op ons huidige welzijn. Dit kan variëren van vroege kindertijd tot prenatale ervaringen.

De Adem als Gids: We zullen ontdekken hoe de ademhaling een sleutelrol speelt bij het herontdekken van vergeten herinneringen en het loslaten van opgeslagen emoties. Ademhaling fungeert als een brug tussen het bewuste en het onderbewuste.

Helende Dialogen: We zullen technieken verkennen om in dialoog te gaan met de opgehaalde herinneringen en emoties. Dit kan helpen om diepgaande inzichten te verkrijgen en helende verschuivingen teweeg te brengen.

Integratie en Heling: We zullen het belang van integratie na regressie benadrukken en bespreken hoe cliënten kunnen omgaan met de emoties en inzichten die tijdens deze sessies naar boven kunnen komen.

De toevoeging van Regressie Breath-Bodywork Therapy aan deze verdiepingsdagen zal je begrip van het helende proces verder verrijken. Het stelt je in staat om een holistisch inzicht te krijgen in de gelaagdheid van trauma en emotionele blokkades, en hoe deze zich kunnen manifesteren in ons lichaam en geest.

Deze dagen bieden een uitnodiging om te leren, te groeien en je therapeutische gereedschapskist uit te breiden. Samen zullen we duiken in de diepte van deze waardevolle therapieën, waarbij we een dieper begrip ontwikkelen van hoe ze samenwerken om heling, transformatie en innerlijke bevrijding mogelijk te maken.

2 verdiepingsdagen / terugkomdagen inclusief overnachting alleen voor deelnemers 3 daagse opleiding Trauma Release & Breathwork

Datums 2024 – locatie Hilversum

maandag 22 januari + dinsdag 23 januari
dinsdag 6 februari + woensdag 7 februari
maandag 25 maart + dinsdag 26 maart
maandag 8 april + dinsdag 9 april
donderdag 2 mei + vrijdag 3 mei
maandag 20 mei + dinsdag 21 mei

aanvang: 10.00 uur
einde: +/- 17.00 uur

De bijdrage voor deze 2 dagen zijn € 995.- inclusief overnachting, eten, drinken, dag & avond programma
Cacao-Bliss ceremonie en overnachting in de ceremonieruimte.

Reserveren kan hier  (aanbetaling €295,-)

*Regressie Breath-Bodywork Therapy is een bijzonder en onderscheidende tool die je ook kan inzetten bij je eigen klanten.
*Programma onder voorbehoud
*Inclusief diploma Erkende BRTT® & TRB® Facilitator
*Inclusief vermelding als erkend facilitator op onze website
*Cacao Bliss ceremonie niet verplicht