Skip to main content

“De sleutel tot jezelf vinden is jezelf helemaal verliezen”

Gedurende meer dan 20 jaar van betrokkenheid in dit werk, heb ik de diepgaande pijn van de menselijke ziel van dichtbij ervaren. Mijn persoonlijke zoektocht naar heling heeft me door verschillende vormen van therapie geleid, zowel individueel als in groepsverband.

Gedurende die tijd heb ik ontelbare tranen zien vloeien, explosies van frustratie zien ontstaan bij mede-cliënten, diepgewortelde angsten gezien, gevoelens van afkeer en walging gevoeld, en de diepe eenzaamheid ervaren van mensen die tot in hun kern gewond zijn. Net als ikzelf, hebben zij geworsteld met de pijnlijke onwetendheid van therapeuten, psychologen en andere professionals die cliënten proberen te ondersteunen, maar zelf net zozeer gewond zijn als de mensen die ze begeleiden.

Ik heb met eigen ogen gezien en persoonlijk ervaren hoe het helingsproces, voor hen die de moed hebben om de diepten te verkennen en hun schaduwzijden onder ogen durven te zien, uitzonderlijk uitdagend, overweldigend en zelfs opnieuw traumatiserend kan zijn. Dit is precies de reden waarom ik Inner-Journey heb opgericht: om patiënten, professionals, therapeuten en iedereen die op zoek is naar heling een nieuwe visie te bieden en instrumenten aan te reiken die voortkomen uit oosterse culturen en een holistische benadering combineren met westerse psychologie.

De schatten van het oosten – denk aan yoga, meditatie, lichaam gericht werk, healingen, ademwerk en gemeenschapsgevoel – brengen immense spirituele rijkdom naar het westen.

Ik ben ervan overtuigd dat deze schatten de sleutel vormen tot genezing voor de mensheid. Verbinding maken met elkaar, liefde cultiveren en een luisterend oor bieden, zijn fundamenten die ons kunnen leiden naar een wereld die minder materialistisch is en waarin iedereen streeft naar innerlijke verrijking. In deze verbinding kunnen we onze innerlijke goddelijkheid herontdekken en onszelf openstellen voor innerlijke alchemistische transformatie.

Inner-Journey fungeert als de brug die lichaam en geest verenigt, licht en schaduw ineenbrengt, en uiteindelijk de mensheid heelt van haar diepgewortelde wonden. Onze missie is om deze integratie tot stand te brengen, om een reis te faciliteren waarin zoekers en hen die genezing behoeven een plek vinden waar ze begrepen, gesteund en begeleid worden.

Inner-Journey is de ruimte waar spirituele en emotionele heling samenvloeien, waar het individu zijn innerlijke kracht herontdekt en waar de gehele mensheid kan evolueren naar een staat van harmonie, liefde en welzijn. Sluit je aan bij ons op deze reis naar de innerlijke wereld, en laten we samen bouwen aan een helende en transformerende toekomst.

Samen met het buitengewone en professionele Inner-Journey team, streven we ernaar om een positieve verandering in de wereld teweeg te brengen, omdat deze transformatie begint met zelfgenezing. Alleen dan zal de wereld kunnen gedijen. Alleen dan zullen we zelfliefde, verlichting, gezondheid, geluk en welvaart ervaren.

“Het vinden van jezelf gaat gepaard met het volledig verliezen van jezelf. We hebben allemaal momenten gekend waarop we ons verloren voelden door een gebroken hart, een traumatische gebeurtenis, verlies, scheiding, of andere uitdagingen. Vaak gaan deze ervaringen gepaard met fysieke klachten zoals depressie, migraine, slaapproblemen, verslavingen en onverklaarbare lichamelijke pijn.

Verlang je er ook naar om oude patronen te doorbreken en nieuwe wegen in te slaan? Verlang je naar een nieuw, gelukkiger en gezonder leven? Een leven dat krachtiger en bewuster is? Wil je leren om anders om te gaan met gevoelens, emoties, gedachten en overtuigingen?” Dan ben je bij Inner-Journey aan het juiste adres.

Met meer dan duizenden uren ervaring als Psychosomatisch Traumatherapeut, heeft Sandra Lagerweij de kennis en vaardigheden vergaard om mensen op een juiste en veilige manier te begeleiden. Ze biedt niet alleen begeleiding, maar ook de juiste nazorg en ondersteuning. Haar twintig jaar aan kennis en ervaring stelt haar in staat om anderen te helpen bij het integreren van hun ervaringen.

Inner-Journey is niet alleen een reis naar innerlijke heling, maar ook een beweging naar een wereld waarin zelfgenezing en verbinding de sleutels zijn tot welzijn. Bij Inner-Journey staat de deur open voor jouw transformatie en groei. Sluit je aan en laat ons samen bouwen aan een wereld vol liefde, begrip en bewustzijn.

Onze Essentiële Gebieden:
Inner-Journey omarmt de kracht van structurele integratie, de aanpak van pijnsyndromen en traumaheling. Ons gevarieerde aanbod omvat Breathwork Trainingen, BRTT-Body Remembers Trauma Therapy, Trauma Release Breathwork, Bio-energetische technieken, lichaamsoefeningen, Cold Water Trauma Recovery, Eye Movement Trauma Release, Trauma Release Bodywork Training, Meditaties, Visualisaties, Myofascial Triggerpoint Therapy en nog veel meer.

Onze specialisatie omvat onder andere pre-perinataal trauma (geboorte), vroegkinderlijk trauma, Fascia, Psoas Pain Release, Het Zenuwstelsel, de Vagus Zenuw, Fight, Flight, Freeze reactie, Dissociatie, en medicinale planten en kruiden.

Een Unieke Benadering:
Wat Inner-Journey onderscheidt, is onze persoonlijke aanpak die de uniciteit van elk individu omarmt. Ons werk is doordrenkt van diverse modellen en technieken, waaronder pre-perinatale traumatherapie, rebirthing, BRTT, TRB, Polyvagal theorie, interne familiesystemen, structureel dissociatiemodel, lichaamsgerichte trauma therapie, somatische en gehechtheidsgerichte benaderingen.

Ons Leertraject:
Terwijl Inner-Journey zich richt op professionals zoals psychologen, artsen, fysiotherapeuten, massagetherapeuten, yogadocenten, natuurgenezers, acupuncturisten en andere lichaamsgerichte therapeuten, is ons aanbod evenzeer geschikt voor iedereen die verlangt naar persoonlijke genezing, groei en transformatie.

Bemiddeling als Sleutel:
Hetgeen onze leerprogramma’s uniek maakt, is de centrale rol van bemiddeling als een krachtig instrument ter ondersteuning van persoonlijke groei en leerprocessen. Het Inner-Journey Practitioner Certification Program is zorgvuldig opgebouwd om studenten te begeleiden in hun eigen proces van het loslaten en helen van trauma’s. Stap voor stap vergaren zij het vertrouwen, de kennis en de vaardigheden om veilige en ondersteunende sessies te faciliteren voor toekomstige cliënten.

Kracht via Ervaring:
Onze trainingen faciliteren groei voor alle deelnemers, waarbij begrip wordt verdiept en professionele vaardigheden worden ontwikkeld om lichaamsgerichte trauma’s te ontrafelen. Via persoonlijke ervaring leren deelnemers anderen te leiden op het pad van transformatie en genezing, gebruikmakend van deze diep holistische benadering.

Bij Inner-Journey gaat het verder dan enkel technieken aanreiken; het draait om het scheppen van een krachtige ruimte voor groei, genezing en evolutie. Stap aan boord van onze reis naar innerlijke transformatie en heling.

Bij Inner-Journey bieden we een ervaring die verder gaat dan het gewone. Wat kun je verwachten van onze unieke benadering? Hier zijn enkele sleutelkenmerken die je reis met ons buitengewoon maken:

Een Overvloed aan Kennis en Praktijk:
Bij Inner-Journey draait het om kennis en praktische ervaring. We bieden je een diepgaande onderdompeling in ons vakgebied, waarbij je niet alleen leert vanuit boeken, maar ook vanuit directe betrokkenheid. Onze programma’s zijn doordrenkt van kennisoverdracht en praktische toepassing, waardoor je een stevige basis opbouwt.

Diepgaande Transformatie:
We beloven geen oppervlakkige veranderingen. Inner-Journey nodigt je uit om diep te gaan, om jezelf te bevrijden van beperkende patronen en negatieve overtuigingen. Onze methoden zijn ontworpen om niet alleen je buitenkant, maar ook je binnenkant te transformeren, waardoor een duurzame en diepgaande verandering ontstaat.

Blijvende Levensveranderingen:
Wat je bij Inner-Journey leert, blijft niet beperkt tot de duur van onze programma’s. We streven naar blijvende veranderingen die je dagelijkse leven verrijken en verbeteren. Deze veranderingen zullen je begeleiden en ondersteunen, lang nadat je onze deuren hebt verlaten.

Afscheid van Diepgaande Conditionering en Valse Overtuigingen:
Inner-Journey biedt je een ruimte om jezelf te ontdoen van belemmerende conditioneringen en valse overtuigingen die je groei hebben beperkt. Onze benadering richt zich op het ontdekken en transformeren van deze innerlijke belemmeringen, waardoor je met vernieuwde vrijheid en helderheid kunt leven.

Persoonlijke Ontwikkeling:
Je zult merken dat onze reis niet alleen draait om heling, maar ook om persoonlijke ontwikkeling. Inner-Journey biedt een platform om jezelf te ontdekken, je potentieel te omarmen en jezelf te ontwikkelen tot de persoon die je diep van binnen wilt zijn.

Trauma-Afgifte via het Lichaam:
In tegenstelling tot enkel mentale verwerking, biedt Inner-Journey een holistische benadering waarbij trauma wordt vrijgegeven via het lichaam. Dit unieke proces helpt je om diepgewortelde emotionele pijn op te lossen en bevrijding te ervaren op een niveau dat je misschien nog nooit eerder hebt meegemaakt.

Zelfvertrouwen en Hergeboorte:
Onze programma’s zijn ontworpen om je zelfvertrouwen te vergroten en je een gevoel van hergeboorte te geven. Je zult ontdekken dat je sterker in je schoenen staat, klaar om uitdagingen aan te gaan en het leven met hernieuwde passie te omarmen.

Het Beste Medicijn ter Wereld:
We geloven in de kracht van heling en transformatie. Onze aanpak kan worden gezien als het beste medicijn ter wereld – een medicijn dat niet alleen het lichaam geneest, maar ook de geest en de ziel voedt.

Langdurige Oplossing voor Chronische Pijnen: Voor degenen die worstelen met chronische pijnen, biedt Inner-Journey een langdurige oplossing die verder gaat dan tijdelijke verlichting. Door het aanpakken van diepere oorzaken en energetische blokkades, kunnen we je helpen om op een blijvende manier bevrijding van pijn te ervaren.

Dus, waar wacht je nog op? Ga met ons mee op reis. Een reis naar de diepste kern van jezelf. Ontdek wie je werkelijk bent en omarm een leven dat wordt gevoed door heling, groei en transformatie. Inner-Journey heet je van harte welkom.