Skip to main content

Sessie Breathwork & Trauma Release
Wij vergeten gebeurtenissen, maar het lichaam niet

Diepgaande Innerlijke Bevrijding met Body Remembers Trauma Therapy (BRTT®) en Trauma Release Breathwork (TRB®)

BRTT®: Ontketen de Kracht van Lichaamsgerichte Trauma Therapie

BRTT® is een krachtig en lichaamsgericht proces dat onder deskundige begeleiding trauma’s, heftige gebeurtenissen en opgeslagen stress in het lichaam bevrijdt. Deze therapie brengt je naar de kern van je ziel, waar we gebruikmaken van gevarieerde technieken om de psoas-spier, ook wel bekend als de spier van de ziel, te activeren.

Dit opent de weg naar diepgaande heling in het onderbewuste. Deze baanbrekende techniek doorbreekt de lagen van lichaams pantsering en laat mentale, emotionele en fysiologische spanning los uit je lichaam, geest en zenuwstelsel. Onverwerkte trauma’s en stress hopen zich op in je spieren en bindweefsel (fascia). Met BRTT® en TRB® zetten we het lichaam aan tot ontlading, waardoor het zenuwstelsel kalmeert.

Bij dreiging produceert het lichaam aanzienlijke hoeveelheden stresshormonen om ons te helpen gevaar te trotseren. Dit activeert de vecht-of-vlucht-of-freeze-reactie. Als deze respons niet uitgevoerd kan worden of als de bedreigende situatie aanhoudt, treedt bevriezing op. We trekken ons mentaal terug en verstarren, zowel fysiek als figuurlijk. Dit resulteert in een gevoel van totale machteloosheid en overweldigende angst.

Dieren ontladen sneller trauma. Ze schudden en trillen om het trauma uit hun lichaam los te maken. Helaas verliezen mensen langzaam het vermogen om het zenuwstelsel te ontladen en te resetten. Met BRTT® en TRB® nemen we een diepgaande innerlijke reis. We verkennen het lichaamsgeheugen op zoek naar opgeslagen spanning, energie en emoties. Deze reis stelt je in staat diep verborgen emoties, stress en traumatische pijnen ruimte te geven en op te lossen.

TRB®: Diepgaande Bevrijding door Trauma Release Breathwork Trauma Release Breathwork (TRB®) gaat nog verder dan BRTT® en biedt nog meer ruimte om opgeslagen spanning, emoties en trauma’s te bevrijden.

Tijdens ademhalings sessies ervaar je een samenspel van gedachten, gevoelens, emoties en beleving. TRB® opent de poort naar het onderbewuste, waar onverwerkte trauma’s en onderdrukte emoties losgelaten worden. Deze methode biedt toegang tot overtuigingen en ervaringen die in het verleden zijn opgedaan, zelfs in vroegkinderlijke stadia zonder bewuste herinnering. Deze onverwerkte stukken uit vorige levens, overgebracht door voorouders, liggen opgeslagen in jouw lichaam.

TRB® helpt deze los te laten en te resetten, begeleid door een deskundige en op prachtige muziek. TRB® brengt je in een diepe meditatieve staat, versterkt de verbinding met jezelf en activeert heling in het lichaam. De ademhalingssessie stelt je in staat om diep te reinigen en in contact te komen met je lichaam op een nieuw niveau. Diepgewortelde emoties, trauma’s en gebeurtenissen kunnen naar boven komen en losgelaten worden, maar dit kan ook een prachtige reis van zelfontdekking zijn.

De kracht van ademen is ongekend. Het brengt ons naar de kern van spanningen, trauma’s, blokkades, patronen en gedachten die diep in ons liggen. Deze benadering doorbreekt de beschermende lagen van spanning, die zich als een schild om onze emoties hebben gevormd. Door dit te doen, ontstaat er ruimte voor diepgaande heling en het loslaten van opgeslagen spanning en trauma. Het resultaat is een bevrijding op fysiek, emotioneel en mentaal niveau.

BRTT® is een toegewijde reis naar het bevrijden van jezelf van de last die je hebt gedragen. Het opent deuren naar herstel en zelfontdekking, waarbij je de kans krijgt om de kracht van je lichaam en geest te ervaren in het overwinnen van diepgewortelde uitdagingen.

Met BRTT® kun je stap voor stap de weg vrijmaken voor een leven dat niet langer wordt gedefinieerd door het verleden, maar dat gedreven wordt door een hernieuwde innerlijke vrijheid en veerkracht.

BRTT® & TRB®: De Weg naar Innerlijke Vrijheid Met een gecombineerde aanpak van BRTT® & TRB® bieden we een complete route naar heling.

BRTT® richt zich op het lichaam en het zenuwstelsel, terwijl TRB® dieper ingaat op het ontladen van spanningen en emoties.

BRTT® bevrijdt opgeslagen trauma uit het zenuwstelsel en TRB® biedt de ruimte om jezelf te bevrijden van diepe emotionele lading. Ontdek je ware potentieel met BRTT® & TRB®, laat onverwerkte spanning en trauma’s achter je en omarm een nieuwe staat van welzijn.

• Heling van trauma
• Verminderen van burn-out symptomen, depressie
• Verbetering van energie en uithoudingsvermogen
• Vermindering van lichamelijke klachten (migraine, rug-, nek- en schouderklachten)
• Verlichting van stress
• Verbetering van slaapkwaliteit
• Loslaten van beklemmende emoties en gebeurtenissen
• Versterking van veerkracht
• Vermindering van angst en fobieën
• Ontspanning van de bekkenbodem
• Verbetering van het libido
• Vermindering van symptomen van PTSS
• Verhoogde flexibiliteit
• Bevrijding van (plaatsvervangend) trauma
• Vermindering van emotionele reacties
• Bevordering van een diepere ademhaling
• Verlichting van chronische aandoeningen

Datums, klik hier

Investeer in jezelf 99 euro

Locatie Hilversum