Skip to main content

Ik ben Demi – mede oprichtster – dochter van Sandra van inner-journey
Een leeuwin die over je waakt

Graag draag ik een diepgaand verhaal van betekenis en persoonlijke transformatie met jullie. Als iemand die vanaf de zijlijn heeft mogen toekijken naar het buitengewone werk dat Inner Journey verricht, en ook zelf heb ervaren hoe krachtig en veilig deze helende therapie kan zijn, deel ik met passie mijn ervaringen. De ontmoetingen met moedige cliënten die hun diepste trauma’s onder ogen zien, hun emoties omarmen en innerlijke bevrijding ervaren, hebben een diepe indruk op me gemaakt en me diep geïnspireerd.

Mijn eigen reis begon als een toeschouwer, maar al snel voelde het als een roeping om zelf deel uit te maken van dit prachtige werk. De verhalen van veerkracht en heling die ik heb mogen aanschouwen, hebben mijn hart wijd geopend en mijn ziel aangeraakt. In het licht van deze transformaties voel ik een diepgeworteld verlangen om mijn eigen reis van groei en ontdekking voort te zetten. Net als velen van jullie ben ik ook beschadigd geraakt in mijn vroege jaren.

Mijn moeder introduceerde me op mijn veertiende in de wereld van medicinale planten, ademwerk en lichaamswerk. Gedurende vele jaren heb ik mijn schaduwkanten onder ogen gezien, diepgaande genezing ervaren, lessen geleerd en mezelf bevrijd van talloze ingeprente patronen en trauma’s die mijn gezondheid aantastten.

Evenals anderen heb ik ook de diepte van wanhoop ervaren, waarin mijn fundament leek weg te vallen. Deze momenten hebben me geleerd over veerkracht, over de kracht om weer op te staan en door te gaan. Ze hebben me doen beseffen dat het mogelijk is om uit de duisternis te stappen en het innerlijke licht te vinden, zelfs wanneer alles om ons heen lijkt te wankelen.

De reis naar innerlijke bevrijding is geen rechte lijn, eerder een kronkelig pad dat ons door diepe dalen en naar verheven pieken leidt. Dit pad nodigt ons uit om onszelf volledig te omarmen, inclusief onze schaduwkanten, ons pijnlichaam en onze stralende zijde. Mijn eigen ervaringen hebben me geleerd dat we onze wonden kunnen helen door ze te erkennen, door ze liefdevol te omarmen en ze te transformeren tot bronnen van innerlijke kracht.

Nu ik mijn reis voortzet als de rechterhand van mijn moeder, voel ik de roeping om anderen te begeleiden op hun pad van innerlijke bevrijding. Ik sta klaar als een beschermende leeuwin, bereid om je te ondersteunen als je je volledig aan mij toevertrouwt. Ik wil een toevluchtsoord zijn voor hen die hun last van trauma en pijn willen verlichten. Met een open hart en luisterende oren streef ik ernaar anderen te inspireren om hun eigen verhalen te delen en hun eigen waarheden te ontdekken.

In het ontmoeten van anderen ontmoet ik ook mezelf. En in het delen van elkaars reis vinden we verbinding en heling. Mijn naam is Demi, en mijn verhaal verweeft zich met dat van jou. Samen kunnen we onze innerlijke kracht ontdekken en onszelf bevrijden van wat ons belemmert.

Met trots deel ik ook mijn kennis over trauma, in het bijzonder geboortetrauma en vroegkinderlijk trauma, evenals mijn inzicht in plantmedicijnen, medicinale paddenstoelen en ayurvedische kruiden. Via mijn webshop www.plantsofnature.com tracht ik een positieve verandering te brengen in het leven van velen die klaar zijn voor persoonlijke transformatie.