Skip to main content

Laat je lichaam en geest weer in balans komen met de helende kracht van ademwerk

Voel je je vaak overweldigd door aanhoudende lichamelijke klachten zoals rugpijn, hernia’s hoofdpijn, kaakpijn, nek, schouder en fibromyalgie?

Ervaar je intense emoties zoals frustratie, woede, angst, of eenzaamheid die maar niet lijken te verminderen?
Het kan voelen alsof je zenuwstelsel altijd ‘aan’ staat, zonder een duidelijke ‘uit’ knop. Maar er is hoop en hulp beschikbaar.
BRTT (Body Remembers Trauma Therapy) en TRB-Trauma Release Breathwork zijn krachtige technieken die speciaal ontworpen zijn om je lichaam en geest te helpen ontspannen en herstellen van diepe stress en trauma.
Deze methoden werken door het gebruik van gecontroleerde ademhalingstechnieken die helpen het zenuwstelsel te reguleren en een diepe staat van rust te bevorderen.
Waarom Ademwerk?
Ademwerk helpt bij het loslaten van fysieke spanning en emotionele blokkades. Door bewust ademen kun je invloed uitoefenen op je autonome zenuwstelsel, dat verantwoordelijk is voor de vecht-of-vluchtreactie.
BRTT en TRB-Trauma Release Breathwork bieden een pad naar een kalmer en meer gecentreerd leven.
– Vermindering van chronische pijn en spanning in het lichaam.
– Meer emotionele balans en minder reactieve emoties.
– Verbeterd gevoel van verbondenheid en begrip in relaties.
– Grotere innerlijke rust en een gevoel van welzijn.
Als je voelt dat het tijd is om ondersteuning te zoeken en je een pad naar herstel wilt beginnen, moedig ik je aan om meer informatie te vragen
BRTT en TRB kunnen je helpen jezelf op een dieper niveau te begrijpen en te genezen.
Laat je lichaam en geest weer in balans komen met de helende kracht van ademwerk.
ArtByDemilo

Inner-journey staat ingeschreven in het kwaliteitsregister instellingen CRKBO, dat tevens inhoudt dat we onze coaching, trainingen en opleidingen BTW-vrij mogen aanbieden.