Skip to main content

Leer de 7 meest belangrijkste ademtechnieken ter wereld

TRB ® ( Trauma Release Breathwork) aangeboden door Inner Journey, biedt toegang tot zeven van de meest belangrijke ademhalingstechnieken ter wereld.

Deze technieken zijn gericht op het kalmeren van het zenuwstelsel, met speciale aandacht voor de nervus vagus, een essentieel onderdeel van het parasympathische zenuwstelsel dat een sleutelrol speelt in het reguleren van de stressrespons.

De combinatie van BRTT® (Body Remembers Trauma Therapy) en TRB® (Trauma Releasing Breathwork) faciliteert een diepgaande innerlijke reis.

Deze methode neemt de deelnemer mee op een zoektocht binnen het lichaamsgeheugen om verborgen spanningen, energie en emoties te ontdekken en te adresseren.

Dit proces helpt bij het opsporen van diep weggestopte emoties, stress en trauma, waardoor deze gevoelens ruimte krijgen en uiteindelijk opgelost kunnen worden.

De synergie van BRTT® en TRB® creëert een unieke benadering om zowel fysiologische spanningen als opgeslagen emotionele trauma’s en stress te verlichten.

Deze therapievormen richten zich op het herstellen van emotioneel evenwicht en het bevorderen van psychologisch welzijn door gebruik te maken van ademhalingstechnieken die speciaal ontwikkeld zijn om het lichaam en de geest te helpen ontspannen en genezen.

Deze holistische aanpak kan bijzonder nuttig zijn voor individuen die worstelen met de effecten van trauma en chronische stress.

Door het lichaam en de geest te helpen herstellen en herverbinden, kunnen deze therapieën een belangrijke bijdrage leveren aan het algemene welzijn en de levenskwaliteit van een persoon.

3 daagse opleiding Trauma Release & Breathwork

Liefs Sandra Lagerweij

www.inner-journey.nl

Hulp nodig of vragen
Meer informatie, klik hier