Skip to main content

TRB® Trauma Release Breathwork

BRTT® Body Remembers Trauma Therapy

De opleiding tot ademcoach aangeboden door Inner Journey, biedt toegang tot zeven van de meest belangrijke ademhalingstechnieken ter wereld.
Deze technieken zijn gericht op het kalmeren van het zenuwstelsel, met speciale aandacht voor de nervus vagus, een essentieel onderdeel van het parasympathische zenuwstelsel dat een sleutelrol speelt in het reguleren van de stressrespons.
De combinatie van BRTT® (Body Remembers Trauma Therapy) en TRB® (Trauma Releasing Breathwork) faciliteert een diepgaande innerlijke reis.
Deze methode neemt de deelnemer mee op een zoektocht binnen het lichaamsgeheugen om verborgen spanningen, energie en emoties te ontdekken en te adresseren.
Dit proces helpt bij het opsporen van diep weggestopte emoties, stress en trauma, waardoor deze gevoelens ruimte krijgen en uiteindelijk opgelost kunnen worden.
De synergie van BRTT® en TRB® creëert een unieke benadering om zowel fysiologische spanningen als opgeslagen emotionele trauma’s en stress te verlichten.
Deze therapievormen richten zich op het herstellen van emotioneel evenwicht en het bevorderen van psychologisch welzijn door gebruik te maken van ademhalingstechnieken die speciaal ontwikkeld zijn om het lichaam en de geest te helpen ontspannen en genezen.
Deze holistische aanpak kan bijzonder nuttig zijn voor individuen die worstelen met de effecten van trauma en chronische stress.

Door het lichaam en de geest te helpen herstellen en her verbinden, kunnen deze therapieën een belangrijke bijdrage leveren aan het algemene welzijn en de levenskwaliteit van een persoon.

Deze opleiding is geschikt voor iedereen

Deze opleiding tot ademcoach richt zich vooral op therapeuten, trainers, yogadocenten, psychologen, artsen, lichaam werkers en (adem) coaches die de adem willen toevoegen in hun begeleidingswerk en werken vanuit een holistische visie.

Daarnaast is deze 3-daagse opleiding ook voor iedereen toegankelijk, zonder therapeutische achtergrond. Zeker wanneer je in korte tijd je persoonlijke proces een flinke boost willen geven. Je krijgt een mooi instrument aangereikt voor zelfheling.

Deze inner-journey-training zorgt voor een diepgaande en solide verschuiving in je leven. Let wel: tijdens de opleiding, zal je zelf ook diepe stukken gaan aanraken en onder ogen komen.

Nu ook termijn betaling mogelijk in 6 of 9 maanden !

Meer informatie

Inner-journey staat ingeschreven in het kwaliteitsregister instellingen CRKBO, dat tevens inhoudt dat we onze coaching, trainingen en opleidingen BTW-vrij mogen aanbieden.